Home | Blog | (024) 352 56 99
Scott
Terug
Stel direct een vraag Antoinette Wolters

Werving en Selectie

Op zoek naar de juiste kandidaat?

Het vinden van de juiste professional die uw organisatie naar een hoger niveau tilt en die past binnen uw organisatiecultuur, is geen eenvoudige zaak. Daarom is het wel zo prettig dat u kunt rekenen op de expertise van Scott Recruiters.

Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van starters en professionals in tal van disciplines binnen de industrie, handel, bouw & infra. Het betreffen vaste vacatures en tijdelijke opdrachten voor hbo'ers en wo'ers.

Door onze snelle werkwijze en ons uitgebreide netwerk met ruim 15.000 professionals hebben wij snel contact met de juiste kandidaten.

Op zoek naar een interessante functie?

Ben je op zoek naar een leuke functie die aansluit bij jouw achtergrond en ambities? Bij ons kun je als starter of professional terecht voor interessante functies en opdrachten bij verschillende toonaangevende organisaties.

Scott Recruiters bemiddelt starters en professionals in tal van disciplines binnen de industrie, handel, bouw & infra. Het betreft vaste vacatures en tijdelijke opdrachten voor hbo'ers en wo'ers. Bekijk onze actuele vacatures!

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures, schrijf je in voor onze vacatureservice of volg ons op Twitter, Facebook of LinkedIn!

Meer informatie?

Neem contact met ons op via 024-3525699 of per mail via info@scottrecruiters.nl

Daarom Scott
  • Vakkundig, persoonlijk & betrokken
  • Advies & loopbaanbegeleiding 
  • Van starter tot professional 
  • Focus op industrie, handel, bouw & infra

Scott Recruiters
Vraag het direct aan...
Michelle van Dam
T: (024) 3882 299
Navigatie Scott Recruiters
Onze diensten Werving en selectie Interim Professionals Assessment
Vacatures Alle vacatures
Volg ons

Contact

T (024) 352 56 99 
St. Annastraat 278
6525 HB Nijmegen
Postbus 6819
6503 GH Nijmegen