Home | Blog | (024) 352 56 99
Scott
Terug
Stel direct een vraag Antoinette Wolters

Referenties van kandidaten

Benieuwd wat kandidaten van Scott Recruiters vinden? Lees hieronder hun ervaringen!

Mariska Mulder, Management Trainee bij CRH

Mariska Mulder

"Scott Recruiters heeft mij begeleid in een procedure voor een management trainee functie bij CRH. Het is een gedreven organisatie die staat voor een persoonlijke aanpak. Ze hebben een attente opvolging van alle recruitment fases en persoonlijke interesse naar de resultaten van het assessment, de interviews en zelfs na de plaatsing. Ze zorgen voor een goede balans tussen een professionele en persoonlijke aanpak die ik als zeer prettig heb ervaren."

 

Paul Wright, Financial Accountant bij American Medical Systems

Paul Wright

"Tim Duppen heeft via LinkedIn contact met mij opgenomen voor de functie van Financial Accountant bij American Medical Systems te Breukelen. Na het zien van een zeer passend functieprofiel is er heel snel een afspraak gemaakt. Na een goed en duidelijk gesprek te hebben gehad met Scott Recruiters en na twee sollicitatiegesprekken bij American Medical Systems had ik binnen 10 dagen een mooi aanbod van mijn toekomstige werkgever op zak. 5 sterren ervaring!"


 

Dirk van Tol, Hoofd Bedrijfsbureau bij EPR Technopower

Dirk van Tol

“Ik was op zoek naar een uitdagende baan waar ik mijn energie, creativiteit en opgedane ervaring in kwijt kon en deze job heb ik via Scott Recruiters gevonden! Via een oud-collega, Ton Hendriks (nu Directeur van zusterorganisatie Ranger Human Capital), kwam ik bij Tim Duppen van Scott Recruiters terecht. Na een korte intro bleek van beide kanten een klik te zijn en tijdens het intakegesprek bleek al snel dat Scott Recruiters mij de uitdaging kon bieden die op mijn lijf was geschreven: Hoofd Bedrijfsbureau bij EPR Technopower. Nadat Tim mij voorgesteld had bij EPR Technopower bleek dat Scott Recruiters zijn huiswerk goed had gedaan. Tijdens mijn eerste gesprek was er van beide kanten direct een goede klik en sinds januari 2012 kan ik mijn energie en creativiteit kwijt in deze veelomvattende functie!”

 

Carl-Peter Cremers, Projectmanager Logistiek bij MCB

Carl-Peter Cremers

"Scott Recruiters, en Ronald Spekle in bijzonder, hebben mij goed en vakkundig geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Ik heb Ronald in korte tijd leren kennen als iemand die kijkt en zoekt naar mogelijkheden en prima aanvoelt waar de behoefte van een kandidaat ligt. Tegelijkertijd heeft hij goed in de gaten waar de werkgever naar op zoek is. In mijn geval is dat goed uitgekomen in een bijzondere procedure waarbij Ronald zowel bij de nieuwe werkgever als bij mijzelf gezocht heeft naar de perfecte match. Een bijzondere procedure om twee redenen. We zijn in gesprek geraakt door een functie die iets te licht was voor mij, maar door goed te kijken naar ervaring, achtergrond en vaardigheden van mijzelf en de behoefte van de werkgever bleek er ruimte te zijn voor een passende zwaardere functie met goede perspectieven. Gelijktijdig had ik de keuze uit twee werkgevers en tijdens deze periode heb ik kunnen sparren met Ronald waarbij hij mij goed heeft geholpen met mijn persoonlijke afwegingen om op basis daarvan een juiste keuze te maken. Ronald heeft zich daarbij open en objectief opgesteld, wat erg waardevol is geweest in onze samenwerking. Als kandidaat heb ik daar een positief gevoel en een nieuwe baan aan overgehouden!"

 

Andre Hof, Manager Technisch Beheer bij Unica

Andre Hof

"Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan kreeg ik te maken met Ronald van Scott Recruiters. Hij onderscheidt zich ten opzichte van andere recruiters. Hij doet geen valse beloftes en spiegelt situaties niet anders voor dan dat ze zijn. Ronald is erg betrokken bij zijn werk en komt zijn afspraken na. Hij neemt regelmatig contact met je op om de actuele status van de werving te bespreken. Dankzij hem ben ik in contact gekomen met mijn huidige werkgever en bekleed ik weer een mooie nieuwe functie. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan en zal ik je Ronald zeker aanbevelen. Ronald, bedankt voor je support!"

 

Hans Duijf, Production Shiftleader bij Sappi Nijmegen

Hans Duijf

"Tijdens onze gesprekken heb ik Ronald van Scott Recruiters ervaren als iemand die goed luistert naar de wensen van zijn gesprekspartner. Hij neemt 'zijn kandidaten' zeer serieus in wat ze zeggen en communiceert daar duidelijk over tegenover zijn opdrachtgevers. De oprechte interesse en de integriteit die hij laat zien, zorgen ervoor (tenminste, dat was bij mij het geval) dat het uiteindelijke gesprek bij de toekomstige werkgever nauwelijks meer voelt als een sollicitatiegesprek, maar veel meer als een prettige, wederzijdse kennismaking. Al met al heb ik het gehele traject als zeer plezierig ervaren!"

 

Elleke van den Hengel, EHS Expert bij MSD Oss

Elleke

"Half december belde Ronald Spekle van Scott Recruiters mij of ik interesse had om te komen praten over een functie als EHS expert. Hij vond in mijn profiel op internet overeenkomsten met de functie waarvoor hij rekruteerde. Ik had interesse. Er volgde een zorgvuldig selectietraject waarin Ronald steeds contact met mij bleef houden en ik met vragen over de volgende stap terecht kon bij Ronald. Ook kreeg ik volop gelegenheid uit te zoeken of deze functie bij mij paste. Inmiddels werk ik een paar maanden met heel veel plezier in mijn nieuwe functie in Oss. Zonder de betrokkenheid van Ronald had ik deze mooie baan waarschijnlijk niet gehad. Voor mij heeft hij echt een fantastische match gemaakt!"

 

Daarom Scott
  • Vakkundig, persoonlijk & betrokken
  • Advies & loopbaanbegeleiding 
  • Van starter tot professional 
  • Focus op industrie, handel, bouw & infra

Scott Recruiters
Vraag het direct aan...
Michelle van Dam
T: (024) 3882 299
Navigatie Scott Recruiters
Onze diensten Werving en selectie Interim Professionals Assessment
Vacatures Alle vacatures
Volg ons

Contact

T (024) 352 56 99 
St. Annastraat 278
6525 HB Nijmegen
Postbus 6819
6503 GH Nijmegen