Home | Blog | (024) 352 56 99
Scott
Terug
Stel direct een vraag Antoinette Wolters

Onze opdrachtgevers

client
Bolsius International BV

Bolsius International BV

Bolsius International B.V. is met 900 medewerkers al ruim 130 jaar actief op het gebied van de productie en verkoop van kaarsen. Bolsius is marktleider in Europa en het brede assortiment wordt naar ruim 50 landen geëxporteerd. De organisatie is slagvaardig en innovatief en groot geworden door voortdurende vernieuwing en blijvende aandacht voor kwaliteit.
CRH Rijswijk

CRH Rijswijk

CRH is een beursgenoteerde internationale onderneming, actief in de productie en distributie van delfstoffen en bouwmaterialen. Zowel binnen Europa als Noord-Amerika heeft CRH een vooraanstaande positie in deze marktsegmenten.
EPR Techno Power B.V.

EPR Techno Power B.V.

EPR Technopower is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, testen en repareren van printed circuit boards en electronica modules. Kleine tot middelgrote series, specials en one-off’s zijn hun specialisatie.
Fri-Jado B.V.

Fri-Jado B.V.

Als ontwikkelaar en producent van foodserviceapparatuur - grills, bake-off ovens en merchandisers - exporteert Fri-Jado naar meer dan 70 landen in Europa, Verenigde Staten, Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. De belangrijkste vakgebieden zijn koeltechniek, electrotechniek, beveiliging en winkelautomatisering.
Houterman Autosleepdienst

Houterman Autosleepdienst

Houterman Autosleepdienst is gespecialiseerd in berging, transport, pechhulp en vervangend vervoer. Houterman Autosleepdienst werkt onder meer voor internationale hulpverleningsmaatschappijen, overheidsinstellingen, leasemaatschappijen en de automotive branche.
IHC SAS BV

IHC SAS BV

SAS Gouda is producent en leverancier van ‘winches’ (liersystemen) en pijplegsystemen aan de maritieme sector.
Interxion

Interxion

Interxion is een Europese leverancier van carrier-neutrale colocatie datacenter diensten, opgericht in 1998 in Nederland en beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange op 28 januari 2011. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schiphol-Rijk. Interxion levert haar diensten aan via 31 datacenters in 11 landen gevestigd in de grote stedelijke gebieden, waaronder Londen, Frankfurt, Parijs, Amsterdam en Madrid. Zo biedt Interxion 1300 klanten een veilige locatie voor de opslag van data en IT-infrastructuur om te kunnen verbinden met een breed scala aan telecommunicatie carriers, ISP's, applicaties, eindgebruikers en andere klanten. Interxion biedt fysieke ruimte aan, onderhoudt deze en is verantwoordelijk voor de beveiliging, koeling en stroomvoorziening van deze ruimtes. Interxion is niet verantwoordelijk voor IT-gerelateerde zaken.
Kingspan Insulation

Kingspan Insulation

Kingspan Insulation B.V. is marktleider in de productie van isolatieproducten voor daken, muren, vloeren en luchtkanalen. Kingspan Insulation B.V. is een onderdeel van de Kingspan Group, een van de snelst groeiende bouwmaterialenconcerns van Europa en wereldleider in het toeleveren van duurzame bouwproducten en -diensten.
Kinkelder BV

Kinkelder BV

Kinkelder BV (330 medewerkers), is een internationaal succesvolle en toonaangevende producent van hoogwaardige cirkelzagen voor de metaal- en automobielindustrie.
Navigatie Scott Recruiters
Onze diensten Werving en selectie Interim Professionals Assessment
Vacatures Alle vacatures
Volg ons

Contact

T (024) 352 56 99 
St. Annastraat 278
6525 HB Nijmegen
Postbus 6819
6503 GH Nijmegen