Home | Blog | (024) 352 56 99
Scott
Terug
Stel direct een vraag Antoinette Wolters

SPGPrints B.V.

SPGPrints B.V.

Stork Prints maakt deel uit van Stork Prints Group en is wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerde druksystemen en gebruiksgoederen voor de textiele en grafische drukindustrie. Daarnaast houdt Stork Prints zich bezig met de productie van metalen precisieproducten door middel van elektroformeren en etsen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Boxmeer. Hier worden ook rotatiezeefdruksjablonen geproduceerd door middel van galvanische processen. Wereldwijd zijn 1400 medewerkers werkzaam, verdeeld over 15 vestigingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Setting the future standard
Van stijlvolle kleding tot het etiket op een wijnfles, van bankbiljetten tot behang. Stork Prints maakt het mogelijk dat klanten kunnen drukken wat zij wensen.

Highly Reliable
Internationaal geldt Stork Prints al tientallen jaren als dé standaard in de textiele en grafische druk. Niet voor niets is Stork Prints op vele terreinen wereldmarktleider. De organisatie bedient haar klanten dan ook met een totaalaanbod: van sjablonen, inkten en graveertoepassingen tot complete digitale en rotatiezeefdruksystemen.

Referentie

Jan Bakker, Director Human Resources van Stork Prints Group, over de samenwerking met Ranger Human Capital:

“Al ruim 20 jaar werk ik erg prettig en succesvol samen met Ranger op het gebied van recruitment. Door de jaren heen heb ik bij verschillende bedrijfsonderdelen van Stork gewerkt en Ranger op regelmatige basis ingeschakeld voor de werving en selectie van directieleden en senior managers. Zo heeft Ranger met succes al diverse directieleden en managers in uiteenlopende disciplines voor ons geworven: van algemeen en operationeel management tot finance en commercie.”

“Omdat het vaak om vertrouwelijke sleutelposities op topmanagementniveau gaat, is een betrouwbare en integere recruitmentpartner erg belangrijk. Bij Ranger kan ik erop vertrouwen dat dit in goede handen is. Bovendien gaat het er bij zulke functies om dat je de juiste mensen kent. Ranger beschikt over een uitstekend netwerk waarvan ik graag gebruikmaak.”

“Een persoonlijke klik vind ik erg belangrijk voor een goede samenwerking. Door de jarenlange samenwerking met Ton en Jacqueline (Hendriks) weten zij als geen ander wat voor soort mensen ik zoek en bij onze organisatie past. Ranger levert kandidaten die perfect in het gevraagde profiel passen en aansluiten bij de verwachtingen. In al die 20 jaar hebben ze me nog nooit teleurgesteld.”

“Efficiënt, pragmatisch en toegankelijk, zo zou ik de werkwijze van Ranger omschrijven. Ze houden zich aan gemaakte afspraken en gaan professioneel te werk. Kortom, Ranger is voor mij een betrouwbare recruitmentpartner die kwaliteit levert!”
Deel dit bedrijf
Navigatie Scott Recruiters
Onze diensten Werving en selectie Interim Professionals Assessment
Vacatures Alle vacatures
Volg ons

Contact

T (024) 352 56 99 
St. Annastraat 278
6525 HB Nijmegen
Postbus 6819
6503 GH Nijmegen