Home | Blog | (024) 352 56 99
Scott
Terug
Stel direct een vraag Antoinette Wolters

Disclaimer

Ondanks alle inspanningen kan Scott Recruiters niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Scott Recruiters is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Scott Recruiters behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Scott Recruiters voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Scott Recruiters neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Scott Recruiters houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Daarom Scott
  • Vakkundig, persoonlijk & betrokken
  • Advies & loopbaanbegeleiding 
  • Van starter tot professional 
  • Focus op industrie, handel, bouw & infra

Scott Recruiters
Vraag het direct aan...
Michelle van Dam
T: (024) 3882 299
Navigatie Scott Recruiters
Onze diensten Werving en selectie Interim Professionals Assessment
Vacatures Alle vacatures
Volg ons

Contact

T (024) 352 56 99 
St. Annastraat 278
6525 HB Nijmegen
Postbus 6819
6503 GH Nijmegen