Home | Blog | (024) 352 56 99
Scott
Terug
Stel direct een vraag Antoinette Wolters

Sales Talent Scan

Benieuwd waar jouw talenten liggen op salesgebied of op welke vlakken jij je als sales professional nog verder kunt ontwikkelen? Of wil je weten welke functies goed bij jou passen?

Jouw salesprofiel

Dan is het handig om inzicht te hebben in jouw salesprofiel. Ben je sterk in het creëren van opportunities? Of ben je juist goed in het sluiten van deals? Of ligt jouw kracht meer op het gebied van relatiebeheer?

Sales Talent Scan

Met onze Sales Talent Scan brengen we jouw salesprofiel helder in kaart. Je krijgt inzicht in jouw talenten en op welke vlakken je jezelf als sales professional (verder) kunt ontwikkelen. Een uitstekend startpunt voor de verdere ontwikkeling van jouw carrière!

Wat houdt de Sales Talent Scan in?

De Sales Talent Scan bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst die je online invult en een gesprek met een van onze consultants. Tijdens dit gesprek worden de resultaten van deze test met jou besproken en krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten op salesvlak. Na afloop heb je een goed beeld van jouw salesprofiel en ontvang je ook een rapportage met de bevindingen.

Salesprofiel in beeld

Sales Talent Scan

Meer weten?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 024-3525699 of info@scottrecruiters.nl Wij vertellen je graag meer!
Daarom Scott
  • Vakkundig, persoonlijk & betrokken
  • Advies & loopbaanbegeleiding 
  • Van starter tot professional 
  • Focus op industrie, handel, bouw & infra

Scott Recruiters
Vraag het direct aan...
Michelle van Dam
T: (024) 3882 299
Navigatie Scott Recruiters
Onze diensten Werving en selectie Interim Professionals Assessment
Vacatures Alle vacatures
Volg ons

Contact

T (024) 352 56 99 
St. Annastraat 278
6525 HB Nijmegen
Postbus 6819
6503 GH Nijmegen